Haberler

Çöpte yiyecek arıyordu, ekipler ekmeğin arasına bakınca gördüklerine inanamadı

Güncelleme:

Eyüpsultan'da çöpten ekmek yeme numarasıyla duygu sömürüsü yapıp dilenen bir kişi, zabıta ekiplerince yakalandı. Ekipleri görünce panikleyen dilencinin üzerinden, ekmeklerin arasına gizlediği 2 bin 400 TL çıktı.

Eyüpsultan'da Göktürk Kemerburgaz yolunda bir dilenci, çöp konteynerini karıştırarak topladıkları ekmekleri yiyormuş gibi yaparken yakalandı.

Dilencilerin yeni oyunu

EKİPLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

İlçe dışında ikamet ettiğini, hurda plastik ve pet şişe topladığını iddia eden kadının elinde bulunan poşetleri inceleyen zabıta ekipleri gördükleri karşısında şaşkına döndü.

Dilencilerin yeni oyunu

PARALAR EKMEKLERİN ARASINDAN ÇIKTI

Ekipler, kadının dilencilikten kazandığı paraları poşetlerde bulunan ekmeklerin arasına gizlediğini tespit etti ve ekmeklerin de olduğu poşetten 2 bin 400 TL çıktı. Ekipler, dilenciyi yakalayarak zabıta müdürlüğüne götürdü. N.Ç. isimli dilenciye "Kabahatler Kanunu" gereği cezai işlem uyguladı.

Dilencilerin yeni oyunu! Duygu sömürüsü yapıyordu, ekmeğinin arasından 2.400 lira para çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüpsultan Hisarcık Zabıta Haberler

500

Yorumlar (15)

Songül Tugluer:

Bu çöpten ekmek toplayanin olmadıği gercegini degistirmez

285
149
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Neyin peşindesin ne olasın istiyorsun.

yanıt12
yanıt4
CEZA :

Kesinlikle.. ama o çöpten ekmek tolayıp evine götüren dikenmiyor utana sıkıla gizli gizli yapıyor. dileneceğibe çöpten ekmek toplayıp evine gidiyor Allahım onlara yardım etsin. bizde gördüğümüz yerde gerçek ihtiyaç sahiplerine canı gönülden destek olalım

yanıt6
yanıt0
mahalle sakini:

Herkes neyin ne olduğunu biliyor boş yapma songül

yanıt5
yanıt1
Orhan Demiral:

Copten ekmek toplayan yok.nokta

yanıt6
yanıt3
Burhan Korkmaz:

dilencilere verdiğiniz paraya allah hayır yazmıyor dilenmek haramdır bildiğiniz tanıdığınız ihtiyacı olanlara verin parayı öyle sevap kazanırsınız

185
5
yanıtYanıtla
Metin Demireki:

dilenciler çok para topluyor tanıdığınız ihtiyaç sahiplerine verin bir dilencinin günde 2 bin topladığına şahit olmuşum

142
3
yanıtYanıtla
Sertan :

Ya bu dilencilere para vermeseniz memlekette bir tane suriyeli kalmaz. Arkadaş gidin mahallenizdeki veya yan mahalledeki bildiğiniz bir garibana yardım edin. Bu dilenciler yardım edenlerden daha varlıklılar.

88
6
yanıtYanıtla
Samet Can:

Ekmegide poset icinde evde getirip copun yaninda yiyiyor copten cikarmis gibi

50
5
yanıtYanıtla
?????? TheKing:

Ben bu kadını her gün görüyorum aynı saatte aynı çöp konteynerinin önünde, mesai saatleri bile belli Kapanış: Akşam 18:25. Şikayet etmeseler ben edecektim, ama etsen ne olur? Başka bir yerde kolayca tezgah açacaktır.

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title