Haberler

Yerel Yönetimlerle Uyumlu Çalışıyoruz"

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, "Eskişehir'de yerel yönetimlerle uyumlu çalışıyoruz. Çok küçük şeyler abartılarak 'Engellendi' gibi söylemler çıkıyor. Bunlar bizi üzüyor. Olumlu her icraata 'Evet' diyoruz" dedi.

Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından yaptırılan Dede Korkut Parkı içindeki bir kafede basın mensuplarıyla bir araya gelen Ünlü, burada soruları yanıtladı.

Ünlü, Eskişehirspor'un ligdeki konumuyla ilgili bir soru üzerine, takımın 9 maç üst üste mağlubiyet aldığını anımsattı.

Eskişehirspor'un ligdeki durumunun iç açıcı olmadığını vurgulayan Ünlü, şunları kaydetti:

"Takımın durumu geçen yıl da iyi değildi. Bana göre geçen yıl bize küme düşmek için sıra gelmediğinden dolayı ligde kaldık. Biz yönetim kurulu başkanına Eskişehirspor'un sportif başarısızlığını, taraftar nezdinde ciddi manada yönetimin genel kurula gitme isteğinin olduğunu ve bizim de bu istekte olduğumuzu kendisine söyledik. Bir kriz olduğunda en iyi çözüm seçimdir. Maalesef geldiğimiz noktada Eskişehirspor şahsileştirilmiştir. Eskişehirspor, bu hale düşürülecek bir takım değildir, kentin markasıdır. Takımın asla ve asla düşmemesi gerekiyor. Bir sorumsuzluk içinde hareket edildiğini geç kalındığını düşünüyorum. Bu saatten sonra yeni bir yönetim oluşturulur, Eskişehirspor ligde kalır mı? Bu konuda çok endişeliyim. Yönetim göreve geldiğinden beri takım sistematik bir şekilde güçsüzleştirildi. Burada bir şirket yönetilmiyor. Yapılacak en önemli şey sportif başarıdır. Eskişehirspor yanlış yönetildi. Eskişehirspor için ciddi manada endişeliyiz."

Ünlü, Eskişehir'in gelişmesi için parti olarak destek verdiklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Eskişehir'de yerel yönetimlerle uyumlu çalışıyoruz. Çok küçük şeyler abartılarak 'engellendi' gibi söylemler çıkıyor. Bunlar bizi üzüyor. Olumlu her icraata 'evet' diyoruz. Uyum konusunda tabi ki uyumluyuz. Ben, Yılmaz Büyükerşen ile zaman zaman da görüşüyorum. Uyumsuzluk söz konusu değil, kente ne katkımızı olacaksa onları yapmaya devam ediyoruz. Bizim için Eskişehir her şeyden önce gelir. Kentin gelişmesini önemsiyoruz. O yüzden uyumumuz ve katkımız devam edecek."

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehirspor Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title