Haberler

Yerel Yönetim, Beckham'ın Takım Satın Alma Hayallerini Suya Düşürdü

Güncelleme:

Miami yerel yönetimi, Beckham'ın alacağı takımın spor kompleksi için istediği arazilere soğuk bakıyor.

Dünyanın en büyük kulüplerinde forma giyme başarısı gösteren ünlü İngiliz futbolcu David Beckham'ın Amerika Futbol Ligi MLS'de takım satın alma hayallerinin tehlikede olduğu ortaya çıktı.

PROJEYE RAĞBET AZALIYOR

Miami'de bir futbol takımı kurmak amacıyla yaz aylarında kolları sıvayan Beckham, kulübün spor kompleksinin projelerini bile tanıtmış ve yerel yönetimle bu konu ile ilgili görüşmelere başlamıştı. MLS Komiseri Don Garber'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilk zamanlar büyük ilgi gören Beckham'ın yeni takım projesine olan rağbetin oldukça azaldığını kaydetti.

YEREL YÖNETİM DESTEK VERMİYOR

Beckham'ın yeni kulübü için hazırladığı 200 milyon dolar değerindeki denize nazır stadyum ve spor kompleksi projesinin yerel yönetimden beklenen desteği görmemesi üzerine stadyum için yeni yerler baktığı ancak bu takım fikrine Miami sakinlerinin de futbol takımına pek sıcak bakmadığı belirtildi.

MLS Komiseri Garber'ın açıklamaları şu şekilde:

"Konu hakkında ne karamsarım ne de iyimser... Şu anda pozisyonumuz gayet basit. Eğer doğru stadyumu bulamazlarsa Miami'ye gitmeyeceğiz. Şu anda Miami'de stadyum için gereken yeri bulmaya çalışıyoruz. Deniz kenarında iki yerimiz var şu anda. İlk zamanda şehir ve bölge yönetiminden bu konuda desteğimiz vardı ancak bu destek sonradan kayboldu. Şu anda karışık bir durum var."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri David Beckham Miami Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title