Haberler

Yerel Seçimlerin Ardından

Merkezefendi ve Pamukkale belediye başkanları mazbatalarını aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

Bahçelievler'de İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törende, Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Döne Ayaz Aydın'dan mazbatasını alan Muhammet Subaşıoğlu, kendilerine verilen sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi.

Çalışmalarını bu bilinçle sürdüreceklerini kaydeden Subaşıoğlu, şöyle konuştu:

"Bizler aldığımız oya hiç bakmaksızın Merkezefendi'de yaşayan 262 bin nüfusumuzun tamamına, hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit ve adil olarak hizmet götürme anlayışı ile 5 yıllık görev süresi içinde elimizden geleni yapacağız. Büyükşehir belediye başkanımız ve büyükşehir belediye meclisimizle bir uyum halinde Denizli'nin menfaatine uyacak tüm projelere birlikte imza atacağız."

Pamukkale Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen AK Partili Hüseyin Gürlesin de, İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törende, mazbatasını alarak göreve başladı. Gürlesin, Pamukkale ilçesinin ilk belediye başkanı olarak kurucu belediye başkanlığı görevi ile en iyi şekilde hizmet edeceklerini kaydetti. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Hüseyin Gürlesin Bahçelievler Pamukkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title