Haberler

CHP'li İnce: 1989'da SHP'nin Yaptığını Yapacağız

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Ayın 30'unda 1989'da SHP'nin yaptığını yapacağız. Türkiye'de rekor kıracağız. Bunu herkes görecek." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Ayın 30'unda 1989'da SHP'nin yaptığını yapacağız. Türkiye'de rekor kıracağız. Bunu herkes görecek" dedi.

Yeniçağa ilçesinde partililerle bir araya gelen İnce, burada yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlarda 15 yaşında çocuğunu kaybeden bir anneyi yuhalattığını ileri sürerek, "Eğer biz ölülerimizi ayrıştırırsak, 'Senin ölün, benim ölüm' diye tartışma içerisine girersek bu memleketi yönetemeyiz. O, Berkin Elvan da AK Parti'li olduğu söylenen Burak Can da Tunceli'de kalp krizi geçirerek ölen polis memuru Ahmet de bizim evladımız" diye konuştu.

İnce, mazotun 1 liradan 5 liraya çıktığını, çiftçinin hayvanının, ürününün para etmediğini belirterek, "Yoksulluk diz boyu, AK Parti'ye oy diz boyu. Bu nasıl oluyor. Yazık günah bu memlekete. Milyon dolarlar, milyon avrolar evlerden, kasalardan çıkıyor. Bu hırsızlıkları, bu yolsuzlukları hala görmüyor mu bu millet? Görmüyorsa yapacak bir şeyimiz yok gerçekten. Bu hırsızlıkları milletin artık görüyor olması lazım. Ben inanıyorum gördüğüne. Ayın 30'unda 1989'da SHP'nin yaptığını yapacağız. Türkiye'de rekor kıracağız" ifadesini kullandı.

Dört eski bakanla ilgili fezlekelere de değinen ince, kendi partilerinden milletvekillerinin de fezlekelerinin bulunduğunu, bunları da herkesin gördüğünü söyledi.

"Bizim de fezlekelerimiz var, Hırsızlıktan yok Allah'a şükür ama bizim fezlekelerimizi herkes görüyor. Bizimkiler serbest. Niye onlarınki yasak" diyen İnce, milletvekillerinin, fezlekeleri görmesi gerektiğini anlattı.

İnce, Türk halkının oyları ile meclise girdiklerini ve milletin parasının hesabını soracaklarını dile getirerek, "O evlerde çıkan dolarlar devletin parası değil, milletin parası. Yeniçağa'daki kamyoncunun, çiftçinin, portakalcının, fındıkçının, emeklinin parası. Bizim paramız o. Bu paraları çalmışlar, biz de bunun hesabını soruyoruz" şeklinde konuştu.

-Muharrem İnce'nin açıklaması

-Detaylar

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

MEHMETsay_s78@hotmail.com:

CHP NIN BU KIRLI SIYASETINDEN NEFRET EDIYORUM.

4
0
yanıtYanıtla
ş urfalıi_halilciftci@hotmail.com:

hakikaten siyasetiniz çok kirli 15 yaşındaki çocuğun annesini yuhalatmak yalan senin ölun benim ölum de yalan bu memleketede ne kadar acıyorsunuz sokakları yakıp yıkana yapmayın demezsiniz alevi sunni ayrımı taparsınız yasa dışı örgutlerle dirsek temasa gelirsiniz sen vatandaşı enayımı sanıyorsun birde mazotu 1 .50 ye indiriyorsun bide 2 nci bir kemal derviş bulman lazım çunki ekonomi işiniz degil kusura bakma işiniz degil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title