Haberler

AK Parti Adayı Çağlayan, Orhangazi'yi Kucakladı

Güncelleme:

AK Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı Neşet Çağlayan, tüm Orhangazi'yi kucaklayarak, herkese hizmet edeceklerini söyledi.

AK Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı Neşet Çağlayan, tüm Orhangazi'yi kucaklayarak, herkese hizmet edeceklerini söyledi.

Çağlayan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin işinin hizmet olduğunu belirtti.

Hem Türkiye'de hem de Bursa ve Orhangazi'de 12 yıldır "hizmet" denildiğinde herkesin aklına AK Parti'nin geldiğini ifade eden Çağlayan, "Şimdi yerel yönetimin de 'ak günler'e kavuşacağı zamana az kaldı. Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, Orhangazi artık AK Parti belediyeciliği ile yönetilmeye başlayacak. Tüm Orhangazi'yi kucaklayarak, herkese hizmet edeceğiz. Orhangazi, hizmete boğulacak" diye konuştu.

Çağlayan, mevcut belediye başkanı ve ekibinin samimiyet kisvesi altında Orhangazi halkıyla 5 yıldır dalga geçtiğini ileri sürerek, "Orhangazi halkı, işini bilir. Bu ciddiyetsiz duruma, bu lakaytlığa ve iş bilmezliğe en güzel cevabı sandıkta verecektir" dedi.

Mitinge, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya da hazır bulundu. Konuşmanın ardından Çağlayan ve Aydın, meydanı dolduranlara karanfil ve atkı dağıttı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Neşet Çağlayan Orhangazi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title