Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu, 30 Mart seçimleri öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenledi.

Mitingde konuşan Torunoğlu, belediye başkanı seçildikleri takdirde, Finike'den Kemer'e, Beydağı'ndan Akdeniz sahillerine kadar her yere hizmet edeceklerini söyledi.

Torunoğlu, şöyle konuştu:

"10 yıldan beri Kumluca'ya hizmet etmeyenlerin son bir haftada akılları başına geldi. Üç boru koyup 'Karagöl Yaylası'na su getireceğiz' diyorlar. Biz işin başına geçtiğimizde tarımdan turizme her alanda halkımızın hizmetkarı olacağız. Kimse nar bahçelerini sökmeyecek. Soğuk hava depoları kuracağız. Güzören köyünden içinizden bir kardeşiniz olarak ilçemizin her sorununu teker teker biliyorum. Hepsini çözeceğim."

MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız da AK Parti hükümetinin devletin kurumlarını satarak halka hizmet ettiğini ileri sürdü. Satılan kuruluşların değerlerinin belli olduğunu, ancak alınan paraların nerede olduğunun bilinmediğini iddia eden Yıldız, "Nerede olduğunu sizler biliyorsunuz. Balonları bağlayıp havaya saldığınız ayakkabı kutularındadır. Kumluca Belediye Başkanını da hükümeti de oraya getiren sizsiniz. Yine oradan aşağı indirecek olan da sizsiniz" diye konuştu.

Kumluca MHP mitingine MHP İl Başkanı Osman Çetin, Kumluca İlçe Başkanı Selçuk Özer de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Beydağı Finike Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title