Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Güncelleme:

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yeni Mahallenin imar planının onaylandığını bildirdi.

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP adayı Şükrü Sözen, Yeni Mahalle'nin imar planının onaylandığını bildirdi.

Başkan Sözen, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini Yeni Mahalle ile sürdürdü. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Sözen, İller Bankası'nın 1,5 yıl önce yaptığı revizyon imar planı çalışmasında bakanlığın bölgeyi plan çalışması kapsamına almadığını ancak verdiği mücadele sonucunda planın onaylandığını kaydetti.

Plansız olan bölgeye yasal olarak alt yapı hizmeti götüremediklerine değinen Sözen, mahalle halkının bundan sonra rahatlıkla tapu ve ruhsatlarını alabileceklerini ve bölgeye hizmet götürmenin de önünün açıldığını söyledi.

Başkan Sözen, şöyle konuştu:

"Artık buranın planı onaylandı. Bundan sonra her biriniz ruhsat alacak aşamaya geldiniz. Plan onaylandığı için bu saatten sonra buraya her türlü hizmeti getirme fırsatımız doğmuştur. Bundan sora hem tapuları hem ruhsatlarımızı almada sıkıntınız olmayacak hem de alt ve üst yapı getirebileceğiz. Yerel yönetimler olarak imar planına işlenmemiş yerlere alt yapı hizmeti götürmesi yasal değil. Bizler de o sıkıntıları aşabilmek adına mücadele ettik. İlk yapacağımız Allah izin verirse, bir yağmur suyu hattına ihtiyacı olduğunu biliyoruz.  Onu yapacağız. Alt yapısını bitirdikten sonra bölgeyi sıcak asfaltla kaplamasını yapacağız." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

İller Bankası Şükrü Sözen Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title