Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat: "Biz, milletin hayallerini kendimize proje edindik"

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, "Biz, milletin hayallerini kendimize proje edindik" dedi.

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri dolayısıyla Çorum'un Alaca ilçesine gelen Hamarat, Alaca Belediye Başkanı ve AK Parti Alaca Belediye Başkan adayı Muhammet Eyvaz'ın seçim irtibat bürosu önünde ilçe halkına hitap etti.

Seçim bürosu önünde toplanan kalabalığın kendilerini mutlu ettiğini belirten Hamarat, bazı partilerin illerde yaptığı mitinglerde dahi bu kadar insanı bir araya getiremediklerine vurgu yaptı.

AK Parti'nin, hizmet amacıyla kurulduğunu, Türkiye'de bugüne kadar üç partinin kurulduğu ilk yılda iktidara gelme başarısı gösterdiğini vurgulayan Hamarat, bu partilerin kurucuların ise Adnan Menderes, Turgut Özal ve Tayyip Erdoğan olduklarını dile getirdi.

AK Parti ile milletin bir gönül bağının bulunduğunu ifade eden Hamarat, milletin, kimin iş yapabilecek kabiliyette olduğunu çok iyi bildiğini bu nedenle de AK Parti'ye bu görevi emanet ettiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bizde numara yok. Gerçekten coştuğumuz için koltuğa geldiğimizde unutmuyoruz. Çalışınca yorulmuyor, sizlerle buluşunca daha çok dinleniyoruz. Biz milletin hayallerini kendimize proje edindik. Sizin hayalleriniz bitmediği sürece bizimde projelerimiz bitmeyecek. Türkiye'de on yıl önce koalisyon hükumeti vardı. Akşam yatağına yatan vatandaş, 'inşallah sabah kalktığımda hükümet yıkılmaz' diyordu. Sabah bir bakıyor hükümet yıkılmış. Ondan sonra yeni hükumetin kurulması 3-5 ay alıyordu. Kurulsa da işe başlaması uzun süre alıyordu. Şimdi onları unutturmak için yalanlar uyduruyorlar."

AK Parti hükumetine karşı yürütülen karalama kampanyalarının Türkiye'nin önünü kesmek amacıyla gerçekleştirildiğini savunan Hamarat, şöyle devam etti:

"Muhalefet, iş üretemiyor bol bol çamur atıyor. AK Parti'yi ve hükumeti karalıyor. Bu kadar hizmet yolsuzlukla yapıla bilir mi? Türkiye genelinde durum bu. Biz diyoruz istikrar sürsün, su bulansın istiyorlar. 'Havalimanı, raylı sistem yapılmasın, denizin altından geçilmesin' diyorlar. İktidar partisine kapatma davası açan bir zihniyet var karşımızda. O tutmadı, askerle de oynayamadılar. Asker, 'ben işime bakarım sizin oyunlarınıza gelmem 'dedi. Bu sefer kendilerine hakim ve savcı bulmuşlar. Oradan hükumete bildiri okuyorlar. Akılları sıra hükumeti devirecekler. Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye hayal ediyorlar. Tayyip Erdoğan olduğu sürece iktidara gelemeyecekler, korkuları o. Siz şimdi onlara buradan Alaca'dan bir mesaj vereceksiniz ve 'Arkadaş siyaset yapıyorsan kendine doğru düzgün dertler edin. Öyle abuk subuk dertler edinme. Biz bir insanı seçtik mi o insan da bizim oyumuza sahip çıkıyorsa, biz de onun yanın da dimdik dururuz' diyeceksiniz. Onun için milletimiz ne diyor bize 'Dik dur eğilme bu millet seninle' Çok karanlık hesaplar yapıyorlar. Bu milletimizin duası onların karanlık hesaplarına fırsat vermeyecek. Allah bunların oyunlarını bozsun, fırsat vermesin. Şimdi bir fırsat var elimizde; oy fırsatı, bu fırsatı iyi kullanmak gerek. Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir süvariyi, bir süvari bir orduyu düşürürmüş. Bu sözü duym. O yüzden bir oy demeyin. Alaca birinci gelsin. En az yüzde 70 oyla yeniden Muhammet kardeşimi belediye başkanı yapın. Herkese şöyle bir mesaj verelim, 'Türkiye üzerinde oyun oynamaktan vazgeçin, Türkiye adaletin yanında durmaya kararlı' diyelim." - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title