Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin: "30 Mart akşamı Araban'dan öyle bir ses gelecek ki Gaziantep değil, Ankara değil ta Somali duyacak" dedi.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, "30 Mart akşamı Araban'dan öyle bir ses gelecek ki Gaziantep değil, Ankara değil ta Somali duyacak" dedi.

Şahin, Araban'da düzenlenen mitingte, siyasete başladığı günden beri ilçeye sık sık geldiğini, bugüne kadar böyle coşkulu kalabalık görmediğini söyledi. Her şeyin yasak olduğu bir dönemde AK Parti'den milletvekili seçilerek meclise gittiğini hatırlatan Şahin, AK Parti'de insanların birbirinden üstünlüğüünün olmadığını, kimseye ayrımın yapılmadığını, bugünlere bu anlayışla geldiklerini ifade etti.

2,5 yıl Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptığını anımsatan Şahin, bu görev süresince engelli, yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yardım için gece gündüz demeden çalıştığını kaydetti. Bakanlığında Araban'a bir aile toplum merkezi  ve 1 sosyal tesis yaptırdıklarını söyleyen Şahin, şöyle devam etti:

"Bizi hiçbir medya patronu iktidar yapmadı, bizi siz iktidar yaptınız, biz de sizlere hizmet için yolumuza devam ediyoruz. İktidarımızın üzerinden 12 yıl geçti, 30 Mart'tan itibaren de yeni bir döneme başlıyoruz. Artık büyükşehir sınırları genişledi, büyükşehir yasasıyla icra makamıyız. AK Parti Araban Belediye Başkan adayı Mehmet Özdemir ile elele vererek hizmet vereceğiz. 30 Mart akşamı Araban'dan öyle bir ses gelecek ki Gaziantep değil, Ankara değil ta Somali duyacak. Belediyecilik ihtisas isteyen bir iş, Mehmet kardeşimin ikinci döneminde vereceğiniz destekle Araban'a birlikte daha güzel işler yapacağız. 30 Mart seçimlerinden sonra Şehitkamil ve Şahinbey ilçeleri neyse Araban ilçemizde o dur. Şehitkamil ve Şahinbey ilçemizde ne varsa Araban'da da o olacak

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise Araban'ın yarım asırdan beri gündemde olan ve bir türlü yapılamayan Ardıl Barajı'nın temelini attıklarını, çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Çalışmaların 2015 yılının sonlarına doğru tamamlanacağını aktaran Erdoğan, bu şekilde Araban Ovası'nda 25 bin dönüm arazinin suyla buluşacağını dile getirdi. Araban-Gaziantep yolunu duble yol yaptıklarını, şimdi de Araban-Besni yolunu duble yaptıklarını anlatan Erdoğan, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer de, "Araban işi bitirmiş, burada fazla konuşmaya gerek yok. Araban'da bu güne kadar böyle bir kalabalık görmedim. Şu kalabalık şu coşku diyor ki, 30 Mart'ta sandıkları AK Parti'nin ampul oylarıyla patlatacağız" dedi.

AK Parti Araban Belediye Başkan adayı Mehmet Özdemir ise 2009-2014 yılları arasında yaptıkları hizmetlerden bahsetti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Şahin Gaziantep Ak Parti Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
title