Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Bilecik Belediye Başkanı ve AK Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Yağcı, Memur Sen'e bağlı sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı ve AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı, Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

Yağcı, Bilecik Belediyesi Kent Ormanı Tesisleri'ndeki toplantıda, belediye çalışmaları ve yeni projelerini anlattı.

Yerel seçimlerin arifesinde olduklarını anımsatan Yağcı, seçimlerin kent ve ülke için önemli olduğunu belirtti.

Başkan Yağcı, seçmenlerin 30 Mart'ta büyük bir karar için sandıklara gideceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu seçimlerde kendimiz,  çocuklarımız ve geleceğimiz için bir karar vereceğiz. Bu kararın, bizler ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Bizler göreve geldiğimizde, Bilecik'in şehir anlamında birçok sorunu olduğunu tespit ettik ve bu sorunların düzeltilmesi için en azından 15 yıllık bir süreye ihtiyacı olduğu kararına vardık. Böylece şehir için üç aşamalı bir zaman dilimi ile çalışmalara başladık. İlk beş yılda şehir için temel ihtiyaç konularından olan yol, altyapı, su ve temizlik gibi sorunları çözüme kavuşturduk. İkinci beş yılda şehrin kent vizyonunu yükseltecek eserler inşa ettik ve bundan sonraki beş yıllık dönemde ise var olan tarihi, kültürel mirası kullanarak, Bilecik'i Türkiye ve dünyaya tanıtacağız."

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bilecik Şube Başkanı Güray Karamankaya ise Yağcı'ya kentteki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Selim Yağcı Memur Sen Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title