Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Kumluca Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede taşımacılık yapan firma temsilcileri ve şoförlerle bir araya geldi.

Kumluca Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hüsamettin Çetinkaya, seçim çalışmalarını ilçede taşımacılık yapan firma temsilcileri ve şoförlerle toplantı yaptı.

Çetinkaya, yolcu taşıyan firma temsilcileri ve şoförlerle bir araya gelerek, esnafın sorunlarını dinledi. Seçimlerin arıdan Kumluca'nın sınırlarının genişleyeceğini, buna bağlı olarak ilçe içinde yolcu taşıma hatlarının da genişleyeceğini ifade eden Çetinkaya, "Bundan 15 yıl önce göreve geldiğimde, şehir içi toplu taşımacılık bugünkü kadar yaygın değildi. Kumluca, Finike ve Antalya hattında çalışan firmalarımız birçok sorun yaşadı. Bu sorunları hep birlikte çözdük. Dün ben, sorunların çözümünde nasıl sizinle sizin çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmişsem yarın da aynı olacaktır" dedi

Yeni yasa gereği ilçe belediyesi sınırlarının genişlediğini ve yeni hatlar ortaya çıkacağını belirten Çetinkaya, yeni dönemde köylerden de toplu taşımayla ilgili talepler olduğunu kaydetti.

İlçede yeni okullar da açıldığını dile getiren Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Fakülteyi de yeni sezonda açmaya çalışıyoruz. İlimize ve diğer ilçelerimize seyahat eden araçlarımızda da yolcu sayısı artacaktır. Bu gelişmeler yaşanırken Kumluca Belediyesi olarak biz de yolların kalitesini artıracağız. Bu gelişmelerin hepsi sizin menfaatinize olacaktır. Büyük Kumluca ve büyük hedefler için biz hazırız, siz de hazır mısınız? Yeni dönemde destek verirseniz büyük Kumluca'yı hep birlikte inşa edeceğiz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title