Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Seyhan ilçe Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, partisinin, başka bir siyasi parti ile ittifak yaptığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

CHP Seyhan ilçe Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, partisinin, başka bir siyasi parti ile ittifak yaptığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Karalar, seçim bürosunda düzenlediği basın toplantısında, hizmet etmek için aday olduğunu, yüzde 36'nın üstünde oy alarak seçimi kazanacaklarını belirtti.

CHP'nin, başka bir siyasi parti ile ittifak yaptığı yönünde duyumlar aldıklarını savunan Karalar, partililerinin yanıltılmaya çalışıldığını ileri sürerek, hiç bir partiyle gizli ya da açık ittifak yapmadıklarını bildirdi.

Yasalar çerçevesinde seçim afişlerinin toplatıldığını dile getiren Karalar, "Her yerde bizim afişlerimizi kesiyorlar. Ama AK Parti adayı Abdullah Torun'un afişleri duruyor. Bu mu demokrasi? Halkımız bu oyunu bozacaktır" dedi. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Karalar Seyhan Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

OKU ÖGRENkonsolos011@hotmail.com:

HİÇ BOŞUNA ADANA MHP İLE SÖZLÜDÜR

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title