Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erkal, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Saadet Partisi'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Saadet Partisi İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Erkal, seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile Yeşiltepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Erkal, Malatya'nın tarihi bir dönemeçte olduğunu belirterek, "Bu nedenle planlama yapılırken Malatya'nın sadece kent planlaması açısından kuru bir fiziki planlama yapılmaması gerektiğini ifade ediyorum. Esnaflarımızdan gelen talepler dikkate alınarak Malatya'nın bir çekim, cazibe ve istihdam merkezi olmasına yönelik planların da sistemin içerisine dahil edilmesinin çok önemli olduğunu vurguluyorum. Bu ilk bakışta genel yönetimin bir görevi olarak görünse de yerel yönetim başkanlarının planlama sürecinde bu işi çok dikkatli bir şekilde önemli bir parametre ve veri tabanı olarak oda başkanı arkadaşlarımızla görüşerek sistemin içerisine yerleştirmesi gerektiğini çok net bir şekilde vurguluyorum" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Münir Erkal Mehmet Asiltürk Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title