Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Büyükerşen, Bilecik'i ziyaret etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yılmaz Büyükerşen, Bilecik'i ziyaret etti.

Büyükerşen, partisinin Tevfikbey Caddesi'ndeki seçim koordinasyon merkezini ziyaretinde yaptığı konuşmada, üç dönemdir Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu ve belediyecilikte ustalık dönemini yaşadıklarını belirtti.

Bilecik'e, CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan ile ilçe ve beldelerin belediye başkan adaylarına destek olmak üzere geldiğini ifade eden Büyükerşen, şöyle konuştu:

"Kendilerinin seçildikleri takdirde ki, seçileceklerine inanıyorum. Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin bütün şehircilik tecrübeleri konusundaki projelerini kendilerine sunacağım. Onların da neler yapması lazım geldiğini, Bilecik'te ve diğer belediyelerde, hepsinin kullanımlarına sunacağım. Onun için gözünüz arkada kalmasın. Eskişehir eğer, belediyecilikle ilgili bir başarı göstermişse o projeler sayesinde göstermiştir. Şimdi, o projelerin bir bölümünü Avrupa'daki bazı şehirler de bizden alıyor. Çok önemli altyapı, üstyapı ve sosyal belediyecilik konusunda herhalde Bilecik'te de çok büyük farklılıklar göreceksiniz. Değerli Bileciklilerin de 30 Mart günü oylarını verirken, daha rahat bir yaşam sürecekleri ve de gurur duyacakları bir Bilecik'e layık olma gururuyla hareket edeceklerini ve o düşünceyle oy atacaklarını düşünüyorum."

CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet ise Büyükerşen'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Büyükerşen, konuşmaların ardından partililerle bir süre sohbet etti.

Ziyarette, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Turan da hazır bulundu. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Sungur Turan Eskişehir Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title