Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri: "MHP Türkiye'nin sigortasıdır"

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, "MHP Türkiye'nin sigortasıdır" dedi.

Yeniçeri, partisinin Karamanlı ilçesinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, demokratik ülkelerde kuvvetler ayrılığı esasının bulunduğunu belirterek, Türkiye'de, yasama ve yürütmenin iktidarın denetimi altında olduğunu öne sürdü.

AK Parti hükümeti döneminde çıkarılan Kamu İhale Mevzuatı Yasası'na 166 kere müdahale edildiğine dikkati çeken Yeniçeri, "Kamu İhale Mevzuatı'nı yasal olarak da 18 defa değiştirdiler" dedi.

Yeniçeri, şöyle konuştu:

"AK Parti hükümeti zamanında ihaleler bir yana, çok değişik olarak kendi yandaşlarını zengin etme yönetmeleri devreye sokuldu. Mesela ne yapıyorlar? Bina kiralıyorlar. Kiralanan binaların 4 yıllık kirasıyla o binanın mülkiyetini almak mümkün hale geliyor. Bugün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kiraladığı binanın aylık kirası, 1 milyon 200 bin lira. Bir yıl içerisinde bu binaya kira bedeli olarak ödenen para, 14 milyon 400 bin lira. Bunları bir araya alırsanız, 2 yılda verilen kira ile o binanın kendisini satın almamız mümkün. İşte bu sebeple MHP, Türkiye'nin sigortasıdır."

Yeniçeri daha sonra MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve partililerle Tefenni ilçesine hareket etti. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Halil Özcan Karamanlı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title