Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Kabataş ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Kabataş ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

Kabataş Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ile birlikte Kabataş'ta esnaf ziyareti yapan Şener, "Ordu 50 yılın en büyük yatırımlarına AK Parti ile kavuştu "dedi.

"Türkiye'nin geleceği için çalışıyoruz" diyen Şener, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 12 yıldır memleketimize hizmet etti. Ordu'ya yapılan yatırımlarda son 50 yılın en büyük yatırımları. Havaalanı, Çevreyolları, Karadeniz-Akdeniz yolu yıllardır sadece hayali kurulurken şimdi gerçekleşiyor. Başbakanımız günde 3 miting ile sadece bir kaç saat uyuyarak Türkiye'nin geleceği için çalışıyor. Türkiye öyle bir konuma geldi ki, biz yapılan hizmetleri anlatmakta zorlanıyoruz. Türkiye'ye, Ordu'ya bir çok yatırım yapıldı. Değişim fark ediliyor. Türkiye'nin daha da güçlenmesi için desteklerinizi esirgemeyin. AK Parti milletin partisidir" dedi.

Kabataş'ın geçtiğimiz yıl bir sel felaketi yaşadığını  ve hükümetimizin desteği ile yıkılan tesislerin yeniden ayağa kaldırıldığını söyleyen Şener, şöyle devam etti:

"Kabataş bir sel felaketi yaşadı. Bir çok yatırım sel altında kaldı. Çok büyük zararlar gördü. Hükümetimizin yardımları ile yeniden Kabataş ayağa kalktı. Son olarak yapılan yardımlar harici 1 Milyon lira daha ekstra bir ödenek daha geldi. Büyükşehir ile bu yatırımları daha da fazla arttıracağız. Daha önce 1 lira geliyorsa artık 2 lira Kabataş'a gelecek. Yatırımları Başkanımız 2'ye katlayacak. Fatsa, Çatalpınar, Kabataş, Aybastı, Reşadiye yolu, Fatsa'dan yine Korgan, Kumru üzerinden Niksar yolu, Ünye'den Akkuş'a oradan Niksar yolu, Karadeniz-Akdeniz yolu projeleri sürüyor. 4 koldan İç Anadolu ve Akdeniz'e ulaşacağız. Ordu'yu önümüzdeki yıllarda 4 koldan İç Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacağız. Bu ticaret, turizm ile Ordu'nun ekonomik kalkınmışlığını arttıracak. " - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Karadeniz Ak Parti Kabataş Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title