Haberler

Adıyaman'da Siyasi Partilerden Sağduyu Çağrısı

Güncelleme:

Adıyaman'da siyasi partiler, seçimin sorunsuz geçmesi için sağduyu çağrısında bulundu.

Besni'de seçime girecek olan siyasi parti teşkilat başkanları, siyasi bayrakların seçim bürosu dışında bir yerlere asılmaması noktasında anlaşma yaptı.

AK Parti, SP, CHP, BBP, MHP ve BDP Besni ilçe başkanları, ortaklaşa yaptıkları toplantıda, seçim sürecinde sıkıntı olmaması için parti bayraklarını sadece kendilerine ait seçim bürolarında kullanma kararı aldı.

Toplantıda ayrıca seçimlere kısa bir süre kala tatsızlıklar yaşanmaması ve bu süreçte sağduyunun hakim olması noktasında görüşlerini dile getirdi.

Toplantıya Saadet Partisi Besni İlçe Başkanı Ramazan Buzcu, Cumhuriyet Halk Partisi, Besni İlçe Başkanı Aydın Doğan, Besni Büyük Birlik Partisi adına BBP Besni Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Mustafa Unuturum, Milliyetçi Hareket Partisi Besni İlçe Başkanı Mahmut Can, Barış ve Demokrasi Partisi adına BDP Besni Belediye Başkan Adayı Şevket Korkmaz ve Adalet ve Kalkınma Partisi Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem katıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Ak Parti Adıyaman Besni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title