Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seyit Torun,  "Ünye ve Fatsa'mızı hep birlikte kalkındıracağız" dedi.

Torun, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa Sanayi Sitesi'nin ardından Ünye ilçesinde Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde esnafları ziyaret etti.

Ünye'de tarıma dayalı ekonominin, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemi için geliştirilen Kalkınma Programı içine alındığını söyleyen Torun, "Bütün ilçe, belde ve köylerde yetişen ürünlerin çeşitliliği de desteklenecek. Ünye'mizin Yaş Sebze Hali çalışanlarını, emekçilerini ziyaret ettik. Onlara gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah refah düzeyi yüksek ve ekonomik anlamda daha çok gelişen Ünye'mizi birlikte inşa edeceğiz. Ünye ve Fatsa'mızı hep birlikte kalkındıracağız" dedi.

Torun'a ziyaretinde Ünye Belediye Başkan adayı İsa Maral, CHP Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı ve partililer eşlik etti. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Seyit Torun Fatsa Ordu Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title