Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Sarıkaya Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, "Yaşlılar Haftası" nedeniyle ilçede yaşayan 84 yaşındaki astım hastası Halim Şahbaz'ı evinde ziyaret etti.

MHP Sarıkaya Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, "Yaşlılar Haftası" nedeniyle ilçede yaşayan 84 yaşındaki astım hastası Halim Şahbaz'ı evinde ziyaret etti.

Açıkel, burada yaptığı açıklamada, yaşlıların sadece bu hafta içerisinde değil, her zaman hatırlanıp ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi.

Türk kültüründe yaşlıların ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Açıkel, şunları kaydetti:

"Yaşlılar Haftası münasebetiyle ilçemizde yaşayan ve çok değer verdiğimiz Halim amcamızı ziyaret edip, hastalığı için de geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik. İnşallah Halim amcamız, yakın zamanda sağlığına kavuşacaktır. Onun için de dualarımızı esirgemeyeceğiz. Büyüklerimizin hayat tecrübeleri bizim için çok önemlidir. Bizlerin bugünlere gelmesinde onların büyük emekleri ve gayretleri vardır. Onları fırsat buldukça ziyaret etmeli, sorunlarını dinlemeli, sıkıntılarını gidermeli ve onlarla sohbet edilmelidir. Çünkü unutulduklarını hissetmesinler, onların her zaman hayır duasını almalıyız ve onların hayır dualarıyla yaşamalıyız. Kültürümüzde her zaman yaşlıya hürmet, saygı ve sevgi vardır ve bu kültürümüzü bizden sonra ki nesillere aktarmamız gereklidir. Tekrardan, Halim Şahbaz amcamıza Allah'tan şifalar dilerim, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır."

Halim Şahbaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Açıkel Sarıkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title