Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Kaman Belediye Başkanı ve MHP adayı Erhan Talu, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Kaman Belediye Başkanı ve MHP adayı Erhan Talu, üniversite öğrencilerine projelerini anlattı.

Yeni Mahalle Sosyal Tesisleri'nde öğrencilerle bir araya gelen Talu, onların sorunlarını dinleyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaman'da üniversite öğrencilerine yönelik olarak sosyal imkanların fazla olmaması nedeniyle ya Kırşehir yada Ankara'ya gittiklerini belirten Talu, Hirfanlı Baraj Gölü kıyısındaki Savcılı Büyükoba Plajı ve Çağırkan Beldesi'ndeki Japon Bahçesi'ne ulaşım konusunda çalışmalar yapacağını söyledi.

Talu, sözlerni şöyle tamamladı:

"İlçemizde eksik olan projeler için belediye ekibi olarak elimizden geleni yapacağız. Biliyorum ki, hafta sonları Kamanımızda öğrenciler  için bir  sosyal etkinlik olmuyor. Birçok öğrenci ya Kırşehir yada Ankara ya gezmeye gidiyor. Bu sıkıntınızı çözmek için sizin isteklerinizle beraber Savcılı Plajı'na ve Çağırkan Japon Bahçesi'ne gidebilmeniz için kolay olanaklar sağlayacağım. Ayrıca, projelerimin içinde olan ilçemiz Daraözü Göleti'ne piknik alanı yapacağım. Kız yurdunda aydınlatma sorunu olduğunu biliyorum. MEDAŞ yetkilileriyle görüşüp en kısa sürede bu sorunun çözümü için çalışacağım."

Öğrencilerden destek isteyen Talu, yöneltilen soruları da cevaplandırdı. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Erhan Talu Kırşehir Kaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title