Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Güncelleme:

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Harrington Park Otel'de düzenlediği proje tanıtım toplantısında konuşan Sadi, Konyaaltı'nda farklı bir belediyecilik hedefiyle yola çıktıklarını, 27 yıllık bürokrasi geçmişinden sonra Konyaaltı'na belediye başkan adayı olarak vatandaşların karşısına çıktığını söyledi.

Sadi, davasına inancı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'in kendisine olan desteğiyle belediye başkanlığına aday olduğunu kaydetti.

Konyaaltı'nda 15 yıl görev yaparak farklı kişilerle çalıştığını anlatan Sadi, hizmet aşkının ne olduğunu bildiğini, hizmeti vatandaşlarla buluşturacağını dile getirdi. Sadi, Konyaaltı'nı hücrelerine kadar bilen biri olduğunu, çoğu mahallede hizmetlerin içerisinde olduğunu belirterek, yeni yönetim anlayışıyla vatandaşın ayağına giden belediyecilik anlayışı oluşturacaklarını söyledi.

Mevcut belediye başkanının 15 yıldır belediyeyi yönettiğini vurgulayan Sadi, "2009 yılında Konyaaltı'nın bütçesinde yaklaşık 60 milyon lira, yatırım bütçesi içerisinde ise 40 milyon lira vardı ancak yatırım için harcanan rakam 1,7 milyon lira oldu" dedi.

Sadi, konuşmasının ardından projelerini, slayt gösterimi eşliğinde partililere tanıttı.

Proje tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Menderes Türel Remzi Sadi Konyaaltı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title