Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Güncelleme:

MHP Samsun İl Başkanlığı, Havza ilçesinde seçim değerlendirme toplantısı düzenledi.

MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından Havza ilçesinde seçim değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferhat Günaydın, MHP İl Başkan Yardımcıları Bayram Kul ve Kurtça Çon, Havza, Kavak, Asarcık, Ladik ve Vezirköprü MHP ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları katıldı.

MHP İl Başkanı Kılıç, MHP'ye yerel seçimlerde beklenenin üzerinde bir ilginin olduğunu belirterek, "Samsun ve ilçelerinde MHP'nin adayları konuşulur oldu. En güçlü adaylar ve ekibi gerek köylerimizde gerekse merkezlerde beklenin üstünde bir ilgi ile karşılanmaktadır. Anketlerde AKP'nin en güçlü rakibi bilinçli olarak CHP'ymiş gösteriliyor öyle bir durum yok, yerel anketçilerin yapmış olduğu anketlerin tamamında MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediyelerinin çoğunda kafa kafaya gitmektedir. Halktan bu bir şekilde saklanmaktadır. Göreceksiniz MHP Samsun'da bu seçimi alacaktır" dedi.

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferhat Günaydın seçim çalışmalarında AKP'nin kimyasının bozulduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Her yerde AKP'li Büyükşehir Belediye Başkan adayının ve Belediye Başkanlarının afişlerini görmektesiniz. Bu halkta antipati uyandırmaktadır, bize soruyorlar 'siz neden bu kadar afiş asmıyorsunuz' diye, bizim bu kadar paramız yok ki, biz kendi bütçemiz doğrultusunda hareket ediyoruz bakın merkezde gördüğünüz o büyük pankartların asıldığı iş yerleri veya binalarda mutlaka imarlarla sorunu vardır ve bir şekilde halledilmiştir. Bütün bunlara rağmen halkımızın yaşananlar karşısında MHP adaylarına ilgisi çoktur, onca zaman içerisinde istihdam konusunda Samsun'da istihdam alanında bir çivi çakılmamıştır, bizim öncelikli hedefimiz ilçe minibüslerinin şehir içine alınması, sonra ise iş ve istihdam alanında 10 bin kişinin çalışacağı projeleri gerçekleştirmek, ayrıca belediyenin yüzde 3 gelirini Hilal Kart uygulaması ile ihtiyaç sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi için kullanılmasıdır."

Toplantıda il ve ilçelerin seçim çalışmaları, beklentiler, sandık kurulları hakkında genel konular görüşüldü. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ferhat Günaydın Şaban Kılıç Samsun Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title