Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal, Sarıkaya'da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, seçim çalışmaları kapsamında, Sarıkaya ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Soysal, Sarıkaya Minibüsçüler Kooperatifini zayeritende yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının bu millete 12 yıldır hizmet ettiğini ve Türkiye'ye birçok yatırımın yapılmasına vesile olduğunu söyledi.

Yozgat'a birçok yatırım yapıldığı ifade eden Soysal, "Bu zamanda herkes elini vicdanına koyacak, Allah için kalbi ne diyorsa, onu yapacak. Oy insan için namustur. Hele hele bu zamanda, ülkenin bekasının konuşulduğu bir dönemde verilecek her bir oyun büyük vebali vardır. Bütün dünyadaki Müslüman ülkeler bizim ülkemizden çok şey bekliyor" diye konuştu.

İdeolojilerin artık geride kaldığını ve bu zamanda herkesin akıllı davranması gerektiğine değinen Soysal, şöyle devam etti:

"Zaman, birlik zamanı, dirlik zamanı, bir olmak lazım ve birilerine de iyi bir ders vermek lazım. Bu birileri, ne CHP, ne MHP'dir. Bu birileri, dışarıdaki bizim ilerlememizi istemeyen güçlerdir. MHP'de bizim kardeşimiz, CHP'de bizim kardeşimizdir. Onlarla bizim bir hesabımız yok ve bizim hesabımız, bize çelme takanlarladır. 17 Aralık'ta yapılanı, Gezi Parkı odaklı olayları görmediniz mi? Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın bir tespite göre, bir milyonun üzerinde vatandaşımızı dinlemişler ve kasetlere montaj yapmışlar. Bu dinlenenler arasında, MHP'li, CHP'li, komünisti, sanatçısı ve iş adamı da var. Bunlar olmuş, yaşanmış ve belgelidir. Hepsi başbakanımızın önünde mevcuttur. Dolayısıyla bu zaman, birlik ve beraberlik zamanıdır. Kimseye de bu fırsatı verdirmeyeceğiz." - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Ertuğrul Soysal Sarıkaya Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title