Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP PM Üyesi Karayalçın: "CHP'nin, Türkiye'de uzun yıllardır sürdürdüğü siyasi hareket, kentlerde şekillenecek.

CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, "CHP'nin, Türkiye'de uzun yıllardır sürdürdüğü siyasi hareket, kentlerde şekillenecek. Dolayısıyla da kent yöneticileri, özellikle belediye başkanları, CHP'nin yeni dönemde mesajlarını taşıyacak yeni siyasetçiler olacak" dedi.

Karayalçın, Afyonkarahisar'ın Sultandağı ve Çay ilçelerinde partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Karayalçın, Sultandağı ilçesi ziyaretinde Dereçine ve Yeşilçiftlik beldelerini gezerek, CHP Dereçine Belediye Başkan Adayı Şemsettin Şampiyon ve Yeşilçiftlik Belediye Başkan Adayı Ayşe Ölmez'e destek istedi.

Sultandağı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Karayalçın, burada da CHP Sultandağı Belediye Başkan Adayı Osman Acar'a destek verilmesini talep etti.

Karayalçın, Çay ilçesinde partisinin seçim bürosunun önünde yaptığı konuşmada ise Türkiye'nin her yerini dolaştığını, partinin bütün yöneticilerinin, başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.

AK Parti hükümetinin, tıkandığını ve tükendiğini söyleyen Karayalçın, "Artık, Türkiye yeni bir hükümete ihtiyaç duyuyor. Türkiye CHP'yi göreve davet ediyor adeta... O sese kulak veriyoruz. O sese kulak vererek başta Genel Başkanımız olmak üzere, CHP'liler olarak, her yerde yurttaşlarımızla bir araya geliyoruz. Partimizin yerel yönetimlerle ilgili düşüncelerini, değerlendirmelerini, yaklaşımlarını dile getiriyoruz" diye konuştu.

CHP'nin Türkiye'de uzun yıllardır sürdürdüğü siyasi hareketin kentlerde şekilleneceğini belirten Karayalçın, dolayısıyla da kent yöneticileri, özellikle belediye başkanlarının, CHP'nin yeni dönemde mesajlarını taşıyacak yeni siyasetçiler olacağını bildirdi.

Karayalçın, konuşmasının ardından CHP Çay Belediye Başkan adayı Yaşar Çengel'i tanıtarak destek istedi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Murat Karayalçın Sultandağı Dereçine Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title