Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti'nin eski Muşlu milletvekilleri, AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya'ya destek olmak için kente geldi.

AK Parti'nin eski Muşlu milletvekilleri, AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya'ya destek olmak için kente geldi.

AK Parti Eski Muş milletvekilleri Sabahattin Yıldız, Medeni Yılmaz, Seracettin Karayağız, Erkan Kemaloğlu ve Nedim İlci, AK Parti eski Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve AK Parti eski Bitlis Milletvekilli Abdulhaluk Mutlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Burhan Aksak ile Muş'a geldi.

AK Parti seçim bürosunu ziyaret eden milletvekilleri, partililerle bir araya geldi. İl başkanı Halis Saltık, Ülkedeki birliği kimsenin bozamayacağını belirterek, seçimlerden AK Parti'nin zaferle çıkacağına inandığını söyledi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Feyat Asya ise desteğe gelen eski milletvekillerine teşekkür etti.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık da 2000'li yıllarda özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşayan herkesin fişlendiğini anımsatarak, AK Parti hükümetiyle bu durumun ortadan kalktığını ifade etti. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Sabahattin Yıldız Feyat Asya Ak Parti Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title