Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Necdet Çamaş, "Atakum'a dünyanın en görkemli sanat kulesini yapacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Necdet Çamaş, "Atakum'a dünyanın en görkemli sanat kulesini yapacağız" dedi.

Çamaş, Atakum ilçesinin Samsun'un en hızlı gelişen ve en modern ilçelerinden biri olduğunu bu nedenle de ilçenin marka değerlerinin oluşturulması gerektiğini söyledi.

Atakum ilçesinin marka değerlerinin oluşturulması için  akademik kadrolarla büyük projeler hazırladıklarına dikkat çeken Çamaş, " Atakum modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda ilk adımın atıldığı önemli yerleşkelerden biridir.  Bu nedenle ilçemizin marka değerlerinin oluşturulmasına büyük önem veriyoruz. İlçenin  simgesi haline gelecek ve kartpostallarara, filmlere konu olabilecek bir sanat  kulesi yapacağız. ABD'nin New York şehrindeki Liberty (özgürlük) adası üzerinde, inşa edilen ve 1886 yılından bu yana Amerika'nın simgesi olan Özgürlük Anıtı gibi,  Fransa'nın başkenti Paris'deki demir kule, aynı zamanda tüm dünyada Fransa'nın sembolü halini alan Eyfel Kulesi gibi,  İtalya'nın kuzeyindeki Pisa şehrinde Piazza dei Miracolide (İtalyanca Mucizeler Meydanı) yer alan Pisa kulesi gibi bilinen ve turizm getirisi yüksek olan bir sanat kulesi yapacağız. Şehrimize gelen  yerli ve yabancı turistlerin görmeden gitmek istemeyecekleri örnek bir sanatsal çalışma olacak"  diye konuştu.

Çamaş, modern kent simgesi halinde olacak olar  sanat kulesinin sadece Atakum ilçesinde de değil bölgede de bir ilk olacağını sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Atakum Çamaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title