Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Emirgazi Belediye Başkan adayı Süleyman Kaygısız ile Emirgazi'de vatandaşla brir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Emirgazi Belediye Başkan adayı Süleyman Kaygısız ile Emirgazi'de vatandaşla brir araya geldi.

AK Parti Konya belediye başkan adayları, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Cem Zorlu ve Süleyman Kaygısız, Emirgazi'de pazar esnafını ziyaret etti.

Esnafa hayırlı olsun dileğinde bulunan, talep, sıkıntı ve görüşlerini dinleyen AK Partili heyet, 30 Mart seçimleri için destek istedi.

Milletvekili Zorlu, seçim bürosu önünde yaptığı konuşmada, her alanda gelişen ve büyüyen Türkiye'nin 17 Aralık operasyonuyla geriletilmek istendiğini söyledi.

Zorlu, "Son 11 yılda Türkiye bölgesinde ve dünyada gözde ülkeler arasındaki yerini aldı. Ama ne yaptılar? Birbirleriyle alakası olmayan dosyaları birleştirerek 17 Aralık'ta ülkenin istikrarı ve ilerlemesini kesmek istediler. Çok şükür ki başaramadılar, başaramayacaklar. Bu güzel ülkenin önünü kimse ama hiç kimse kesemeyecek. Ülkemizi hedef alan tüm yapılanmalar ve çeteler de en kısa zamanda yargıya hesap verecek" dedi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Cem Zorlu Ak Parti Emirgazi Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title