Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karacan: "Biliyorsunuz, bizim gönlümüz de kapımız da her zaman ardına kadar açık oldu.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, "Biliyorsunuz, bizim gönlümüz de kapımız da her zaman ardına kadar açık oldu. Biz insanımızın derdiyle dertleniyoruz" ifadelerini kullandı.

Karacan, partisinin Çifteler ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin ardından Eskişehir için daha güçlü bir dönemin başlayacağını belirtti.

Çifteler'in ihtiyacı olan, geleceğini inşa edecek hizmetlerin ancak birlikle sağlanabileceğini bildiren Karacan, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz, bizim gönlümüz de kapımız da her zaman ardına kadar açık oldu. Biz insanımızın derdiyle dertleniyoruz. İlçelerimiz de 30 Mart'tan sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde kendilerine özel hizmet veren birimlerle, kendilerine hizmet veren bir başkanla yeni bir dönemi başlatacaklar inşallah."

Konuşmasının ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştiren Karacan ve parti teşkilatının, daha sonra ilçedeki esnafları ziyaret ettiği bildirildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Harun Karacan Eskişehir Çifteler Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title