Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ve AK Parti Ilgın Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Oral, seçim çalışmaları kapsamında Ilgın'da bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ve AK Parti Ilgın Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Oral, seçim çalışmaları kapsamında Ilgın'da bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

Yerlikaya, Ilgın Belediye Başkanı ve yeni dönem AK Parti adayı Halil İbrahim Oral ve ilçe teşkilatı, Ilgın'a bağlı Beykonak beldesi, Ilgın Şeker Fabrikası, Ilgın Şeker-İş Sendikası ve Ilgın Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

İlk olarak Şeker Fabrikası yönetimi ve çalışanlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, çalışanların sorunları ile talep ve şikayetlerini not etti.

Heyet, daha sonra Ilgın Şeker-İş Sendikası'nı ziyaret etti. Burada Sendika Şube Başkanı Yusuf Yazır ile bir süre çalışmaları hakkında bilgi alan Yerlikaya, 30 Mart için destek istedi.

Sendika yönetimi ve üyelerine hitap eden Yerlikaya, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu ve tüm Türkiye'nin birlik olması gerektiğinin altını çizdi.

Ülkenin istikrarını bozmaya kalkışanlara karşı milletin en güzel cevabı 30 Mart'ta vereceğini ifade eden Yerlikaya, "Türkiye özellikle son 11 yılda çok büyüdü ve güçlendi. Yapılamaz denilenler AK Parti İktidarında gerçekleşti. Ama maalesef birileri, dünyanın sayılı itibarlı ülkesi olma yolundaki ülkemizi kıskandılar. Biz de kıskananlar çatlasın diyor ve yolumuzdan sapmayacağımızı tüm dünyaya gösteriyoruz" dedi.

AK Parti Belediyeciliği'nin sadece Türkiye'de değil dünya genelinde takdir edilen ve model olan bir marka haline geldiğini anlatan Yerlikaya, 31 Mart'tan itibaren uygulanacak olan Büyükşehir Yasası ile birlikte Konya'nın dört bir yanına aynı kalite ve hızda hizmet gideceğini bildirdi.

Ilgın'a bağlı Beykonak beldesinde konuşan Oral ise 5 yıldır Ilgın'a birçok önemli hizmeti kazandırdıklarını, yapacakları daha çok şeyin olduğunu dile getirdi.

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçeyi birlikte kalkındıracaklarını vurgulayan Oral, "Biz her şeyi Ilgınımız,insanımız için yapacağız ama önce güçlü bir desteğiniz gerekiyor. Yeni yasa, bizim elimizi güçlendiriyor ve rahatlatıyor. Onun için siyasi görüşünüz ne olursa olsun amaç Ilgın olsun. Onun için bir dönem daha bizlere destek verin ve ne olacağını birlikte görelim" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Yerlikaya Ak Parti Konya Ilgın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title