Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Belediye Başkanı adayı Tekin: "30 Mart seçimlerinde yine Anadolu’muzun pek çok yerinde Belediyeleri kazanacağımız gibi inşallah Edirne’mize de Milli Görüş belediyeciliğini getireceğiz"

Saadet Partisi Belediye Başkanı adayı Sinan Tekin, seçimlerde iddialı olduklarını belirtti.

Saadet Partisi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tekin, Tokat ve Batmanlılar hemşehri derneklerini ziyaret etti.

Tekin, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Edirne'Nin kaybettiği yılları Saadet Partisi'yle kısa sürede kazanacağını ifade etti.

Tarih ve kültür şehri Edirne'nin hak ettiği değeri partileriyle göreceğini ifade eden Tekin, şunları kaydetti:

"Atalarımızın bize bıraktığı tarihi miras adeta açık hava müzesi görünümündedir. Bu zengin mirası korumak ve ona uygun şehircilik anlayışını devam ettirip gelecek nesillere aktarmak bizim sunumluluğumuzdadır. Biz Saadet Partisi olarak bu bilinci taşıyoruz. Edirne'miz için hazırladığımız projelerimizle bunu sağlamayı amaçlıyoruz.

1990'lı yıllarda Anadolu'muzun pek çok ili Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştığı gibi Tokat ve Batman illerimizde de iki dönem Milli Görüş Belediyeciliği yaşandı ve destansı hizmetlere imza atıldı. 30 Mart seçimlerinde yine Anadolu'muzun pek çok yerinde Belediyeleri kazanacağımız gibi inşallah Edirne'mize de Milli Görüş belediyeciliğini getireceğiz." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Sinan Tekin Tokat Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

ZEKERİYA ÇETİNKAYAzeki.cetinkaya@hotmail.com:

helal başkan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title