Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni AK Parti İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Erdoğan, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar'a destek vermek için Çiftlikköy'e geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni AK Parti İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Erdoğan,  AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar'a destek vermek için Çiftlikköy'e geldi.

Silpagar'ın seçim çalışmalarına destek vermek için ilçeye geldiğini belirten Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Mart'taki seçimlerin çok önemli olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini vurgulayan Erdoğan şöyle konuştu:

"Başbakanımızın dediği gibi bu seçimi istiklal savaşı gibi görüyoruz. Tarih tekerrürden ibarettir, Menderes'e yapılanları biliyoruz, ama bunları çabuk unutuyoruz. Bu gün geldiğimiz durumda geçmiş dönemlerden daha önemli iftiralar var. Bir çok asılsız suçlamalarla karşı karşıyayız. Başbakanımız halkın desteğiyle milyonlarca insanın duasıyla, bunlara çok güzel cevap veriyor, siz doğru olduktan sonra Allah size yardımcı olur. Türkiye çok hassas bir dönemden geçiyor. AK Parti için, 30 Mart mahalli seçimleri çok önemlidir. Destek için her adaya gideceğim. Silpagar'ın Çiftlikköy Belediye Başkanlığını kazanması durumunda da kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden destek sağlama sözü veriyorum"

Ardından, Çiftlikköy Trabzonspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret eden Erdoğan, burada vatandaşlarla sohbet etti. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Ali Erdoğan Çiftlikköy Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title