Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Kambur: ''Açtığımız seçim bürolarının en büyüğü ve güçlüsü burada oldu, bir miting havası hissettik''

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Kambur, "Açtığımız seçim bürolarının en büyüğü ve güçlüsü burada oldu, bir miting havası hissettik" dedi.

Partisinin seçim irtibat bürosunun açılışına katılan Kambur,  AK Parti'nin yaklaşan seçimlerde Tekirdağ genelinde seçimi kazanarak bütün belediyeleri alacağını söyledi.

Bütün partililerle beraber özveri içerisinde çalışarak, seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Kambur, konuşmasına şöyle devam etti.:

"Seçimi kazandık diye düşünürsek, bu yanlış olur diye düşünüyorum.  Beim sizlerden isteğim, bugünden itibaren, kapı kapı dolaşarak, bütün elleri sıkmak suretiyle, 29 Mart akşamına kadar, eşinizden ve işinizden fedakarlık göstererek çalışmanız. Güzel bir çalışma ile Marmara Ereğlisi'nde zafer bizim olacaktır. Buna inancımız tamdır. Açtığımız seçim bürolarının en büyüğü ve güçlüsü burada oldu, bir miting havası hissettik."

Açılışta, AK Parti Marmara Ereğlisi Belediye Başkan adayı Hikmet Ata ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel'de kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Marmara Ereğlisi Ak Parti Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title