Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Payas Belediye Başkan adayı Bekir Altan, seçim çalışmaları kapsamında Payas Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ersin Karakuş ve dernek üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Payas Belediye Başkan adayı Bekir Altan, seçim çalışmaları kapsamında Payas Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ersin Karakuş ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Altan, ziyarette ilçede engellilerin yaşam alanlarını kolaylaştırıcı bir çok projeye imza atacaklarını belirtti.

Elinden geldiği kadar derneğin faaliyetlerine katıldığını ve destek verdiğini ifade eden Altan, "Yaklaşık 3 dönemdir birlikte çalışıyoruz. Engelli arkadaşlarımız için elimizden gelen her gayreti gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra da birlikte çalışacağız ve bu dönem inanıyorum ki bu kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için yeni projelere imza atacağız. Payasımızı tüm vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz" dedi.

Dernek Başkanı Karakuş da çalışmaları hakkında Altan'a bilgiler vererek, maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Altan Ak Parti Payas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title