Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekici: "Esnafımızın reklam, tabela vergileri ve harç gibi bir çok ödemelerini asgari düzeye indireceğiz”

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, esnafın reklam, tabela vergileri ve harç gibi bir çok ödemelerini asgari düzeye indireceklerini bildirdi.

Ekici, Elmacı Pazarı, Söylemez Pasajı, Turistik Çarşı  ve Suburcu Caddesinde esnafı ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Ekici, esnafın isyan derecesine geldiğini savundu.

Esnafın alışveriş merkezlerine "ezdirildiğini" öne süren Ekici, bu merkezlerin küçük esnafı yok ettiğini, bu duruma CHP'nin "dur" diyeceğini kaydetti.

Mevcut belediyelerin esnafın sorunlarını çözmek yerine yeni sorunlar yarattığını iddia eden Ekici, şunları belirti:

"Dar caddelerin bulunduğu yollarda park sıkıntısı hat safhaya ulaşmış, esnafımız yük indirip bindirme konusunda çok dertlidir. Bu tür kapalı mekanlarda bulunan işyerlerinin güvenlik konusunda da sıkıntıları var. Biz halkımıza söz verdik, çözüm için geliyoruz. Esnafımızın reklam, tabela vergileri ve harç gibi bir çok ödemelerini asgari düzeye indireceğiz."

Ziyarette CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Şahinbey Belediye Başkan adayı Mustafa Aslan, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Fethi Albayram ve partililer de hazır bulundu. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Akif Ekici Gaziantep Yerel Haberler

title