Haberler

CHP Uşak Adayı Yazgan Kore ve Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Yazgan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ve Kore ve Kıbrıs Gazileri ve Şehitleri Derneğini ziyaret etti.

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan, Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ve Kore ve Kıbrıs Gazileri ve Şehitleri Derneği üyelerini ziyaret etti.

Yazgan, Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yaptığı ziyarette sporu seven nesilleri yetiştirmek gerektiğini belirterek, amatör spor kulüplerini destekleyerek ulusal ve uluslararası takımlar oluşturulabileceğini bildirdi.

Spor ve sporcuyu desteklemek için sporun sevdirilmesine katkıda bulunacaklarını dile getiren Yazgan, kentin her semt içinde yüzme havuzlarını da barındıran spor kompleksleri üreteceklerini, amatör spor kulüplerini destekleyeceklerini ve Beko Basketbol Ligi'nde oynayan Uşak Sportif'e de deste sağlayacaklarını aktardı.

Yazgan, Kore ve Kıbrıs Gazileri ve Şehitleri Derneği üyeleri ile Halk Evi'nde biraraya geldi.

Bir süre gaziler ile sohbet eden Yazgan, "Bu gün bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyor olmamızı gazi ve canlarını hiç düşünmeden veren şehitlerimize borçluyuz" ifadesini kullandı.

Dernek Başkanı İsmail Soyöz de gazilere gerekli ilginin gösterilmediğini savundu. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Yazgan Kıbrıs Kore Uşak Yerel Haberler

title