Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Anadolu Ajansının (AA) Bilecik Bürosu'nu ziyaret etti.

Şeker, ziyaretinde yaptığı açıklamada, 30 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerin çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, yaptıkları araştırmalara göre Bilecik'te birinci parti olduklarını iddia etti.

Seçim çalışmaları kapsamında, önce MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın daha sonra da TBMM Başkanvekili Meral Akşener'in Bilecik'e geldiğini anımsatan Şeker, şöyle konuştuB:

"Yarın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik'te olacak. Biz, Bilecik'te iddialıyız. Bilecik, gayet modern kültürlü bir ilimiz hatta bugün, AK Parti'yi de ziyaret ettik. Sayın Belediye Başkanı Selim Yağcı da oradaydı. Bir açılışta CHP'li arkadaşımız da geldi, hep beraber fotoğraf çektirdik. İnşallah, bu seçim sonuna kadar ortalığı germeden, kavga gürültü olmadan bu seçimi geçeriz. Zaten, kim böyle kavga, gürültü veya başka bir şey çıkarırsa, o kaybeder. Başka yerlerde bunu görüyoruz ama Bilecik'te çok güzel bir seçim geçeceğine inanıyorum."

MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy da Bilecik'te çok seviyeli bir seçim atmosferi içinde çalışmaların sürdürüldüğünü vurguladı.

Ziyarete, MHP Bilecik İl Başkanı Sabri Erarslan, MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy ve eşi Figen Şensoy ile teşkilat üyeleri katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Bahattin Şeker Hüseyin Şensoy İlyas Şeker Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title