Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Yılmaz Can, "Hayatını milletine adamış bir Başbakanımız var. Ben de Başkanımızın çektiği hizmet katarında bulunmak istedim. Başbakanımızın çektiği hizmet katarını Giresun’a da getirmek istiyorum" dedi.

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Yılmaz Can, "Hayatını milletine adamış bir Başbakanımız var. Ben de Başkanımızın çektiği hizmet katarında bulunmak istedim. Başbakanımızın çektiği hizmet katarını Giresun'a da getirmek istiyorum" dedi.

Can, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için ziyaretlerini sürdürüyor.

Hacı Siyam Mahallesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulunan Can, burada yaptığı açıklamada, amacının Giresun kentine en iyi hizmetleri yapmak olduğunu söyledi.

Giresun'un belediye imkanları ile yeniden imar edilmesinin mümkün olmadığını ifade eden Can, "Giresun Üniversitesi'nde 1,5 yıl rektör vekilliği yaptım. O dönemde Ankara'dan ne istediysek aldık. Şimdi mevlam nasip ederse kaldığım yerden Giresun'a hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Bu şehrin hizmet etmeye ihtiyacı var. Giresun'u yeniden ayağa kaldırmamız lazım. Bunu da belediye imkanlarıyla yapmamız mümkün değil. Ankara'dan merkezi hükümetten destek alınmalı. Bunu da başaracağıma inanıyorum" diye konuştu.

"AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar, bu ülkeye hizmet etmeye devam ediyor. Hayatını milletine adamış bir Başbakanımız var" diyen Can, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben de Başkanımızın çektiği hizmet katarında bulunmak istedim. Başbakanımızın çektiği hizmet katarını Giresun'a da getirmek istiyorum. Çünkü Giresun'un AK Parti'li belediyecilik anlayışına ihtiyacı var. Giresun AK Parti'siz yapamaz. Giresun AK Parti'ye teslim olmak zorunda." - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Yılmaz Can Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title