Haberler

Özhaseki, İncesu'yu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İncesu ilçesini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İncesu ilçesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özhaseki, ilçe girişinde vatandaşlar tarafından karşılandı.

Özhaseki'ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de eşlik etti.

Programına esnaf ziyaretleri ile başlayan Özhaseki, esnafa "hayırlı işler" diledi.

Özhaseki, daha sonra, AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı ve "İncesu'daki istikrarın devamı" adlı toplantıya katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, burada yaptığı konuşmada, gördükleri ilgiden dolayı İncesu halkına teşekkür ederek, 30 Mart seçimlerinde destek istedi.

Sloganlar eşliğinde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise öncelikle hizmetlerini anlattı.

Sadece rutin hizmetleri yapmakla kalmayıp, Kayseri'yi dünya şehri yapan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Özhaseki, şunları kaydetti:

"Yeni bir dönem başladı ve bu dönemde Büyükşehir Belediyesi için yeni hizmet alanı açıldı. Kayseri merkezinde olduğu gibi İncesu'da da hizmete devam edecek. Kayseri'den Yeşilhisar'a kadar demiryolu hattını yapacağız. İncesulu vatandaşımız canı sıkılınca gezmek için bu ulaşımla Kayseri'yi gezip gelecek. İkinci küçük sanayi sitesi isteği var, burada bir site inşa edeceğiz. Gençler ve hanımlar için spor ve kurs alanlarının olduğu sosyal tesis yapacağız. Modern konut alanlarından oluşan 4. etap TOKİ'yi getireceğiz. Sarıkürklü'den getireceğimiz suyla halkımızın su sorununu çözeceğiz. Bunların yanı sıra  bir de kapalı semt pazarı inşa edeceğiz."

Toplantının ardından Özhaseki ve beraberindekiler, Hacılar-Kızılören yolunu ve Kızılören AK Parti seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özhaseki Ak Parti Kayseri İncesu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title