Haberler

SP Malatya Adayı Erkal, Battalgazi'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erkal, Battalgazi ilçesini ziyaret etti.

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, yerel seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Erkal, yerel seçimlerde destek istedi.

İlçede yakın ilgi gördüklerini belirten Erkal, "Hemşehrilerimizle Malatya'nın geleceği adına sohbet ettik. Çok güzel temenniler aldık. Büyükşehir noktasında Battalgazili vatandaşlarımızın hassasiyetlerini ve bu konuya verdikleri önemi yakından gördüm. Malatya'nın geleceğe yürümesi adına büyükşehirin önemli bir adım olduğunu bizlere ifade ettiler. İnşallah, bu görüş birliğimiz, 30 Mart itibariyle güzel bir neticeye vesile olacaktır" ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Mustafa Canbay ise 30 Mart'tan sonra göreve gelmeleri durumunda ilçeye güzel hizmetler yapacaklarını kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Münir Erkal Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title