Haberler

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş Karaman'a Gitti

Güncelleme:

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Ankara Milletvekili Gülsüm Bilgehan, Eski Kültür Bakanı CHP Parti Meclisi Üyesi Ercan Karakaş ve Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Karaman'a geldi.

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Ankara Milletvekili Gülsüm Bilgehan, Eski Kültür Bakanı CHP Parti Meclisi Üyesi Ercan Karakaş ve Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Karaman'a geldi.

CHP İl binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirterek, çalışmalarına destek vermek amacıyla Karaman'a gelen misafirlere teşekkür etti.

Eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş, konuşmasında Karaman'da CHP'nin 15 yıldır belediye başkanlığı kazanamadığını, fakat bu seçimlerde hiç olmadığı kadar iddialı olduklarını söyledi.

İstanbul'dan da tanıdığı ve çalışmalarını takdir ettiği Merih Ünver'in Karaman'dan Belediye Başkan adayı olduğunu ifade eden Karakaş, şunları kaydetti:

"Bir kadın aday Karaman gibi 8 bin yıllık geçmişi olan bir kente gerçekten yakışıyor. Karaman'da nüfusun yüzde 52'sinin kadın olduğunu öğrendim. Ona kadınlar sahip çıksın, onların oylarıyla Merih Ünver'i Belediye başkanı yapalım. Buna kadınların oyları yeter aslında. Şunun şurasında 40 gün kaldı. Bu sürede gitmediğimiz yer, konuşmadığımız seçmen kalmaması gerekir. Merih arkadaşımız sıradan bir aday değil. Demokrasiye inanan bir arkadaşımız.  Demokrasiyi halk için, halkla birlikte yönetim diye anlayan bir insan. Bizim belediyelerimizde zaten yolsuzluk olamaz. Kayırmacılık olamaz. Kentini güzelleştirmek, insanların daha iyi bir ortamda yaşamasını sağlamak bizim hedefimizdir. Ayrıca bizim kutularda insanların emekleriyle yetiştirdikleri elmalar var, dolar yok. Hiçbir zamanda olmasın zaten. "

Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ise Türkiye'de gitmediği 2 il olduğunu, bunlardan birinin Iğdır, diğerinin de Karaman olduğunu vurgulayarak, "Şimdi Karaman'dayım, çok mutluyum. Bu hükumetten kurtulmak şart. Bu hükumetten kurtulmak hepimizin sorumlu görevi. Onun için bu yerel seçimler büyük bir fırsattır. Karaman güzel bir adayla, bir kadın adayla Karamanlıların karşısına çıkıyoruz. Karaman şanslı. Merih hanım seçildiği takdirde bütün Türkiye'ye Karaman'dan bir mesaj gidecek. Karaman'a bu yakışır. Bunu birlik ve beraberlik içinde başaracağız" dedi. - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Karakaş Hurşit Güneş Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title