Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Ünal, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını açıkladı.

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal,  İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını açıkladı.

Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin kardeşliğin, sevginin, barışın ve huzurun temsilcisi olduğunu bildirdi.

AK Parti ailesi olarak kadere ve kısmete inanmış insanlar olduklarını belirten Ünal, "Dolayısıyla bize müracaat edip listeye giremeyen arkadaşlarımız, bize müracaat ederek bizi onurlandırmışlardır. Bu ailenin birer temsilcisi olduklarını göstermişlerdir. Bu süreçten sonra inşallah hep birlikte omuz omuza bu millete hizmet etme gayretiyle hareket edeceğiz" dedi.

Türkiye'de son dönemde büyük oyunlar oynandığını ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"Gerek iç mihraklar gerekse dış mihraklar Türkiye'nin yüceldiğini, yükseldiğini, huzurun, kardeşliğin hakim olduğunu görünce, (Burada ne yapalım ne edelim, bu büyük lideri iş başından edelim, bu hükümeti düşürelim) gayesiyle büyük oyunlar oynadı. Ama çok şükür bu millet bunlara fırsat vermedi, vermeyecek. Güzel ilçemiz Bucak da bunlara fırsat vermeyecektir."

Ünal, AK Parti Bucak Belediye Meclisi adaylarının Kemal Kart, Necmi Erk, Yusuf Uçar, Hatice Dalgar, Yasin Uğur, Kerim Kasap, Faruk Gürel, Hakkı Işık, Hüseyin Göktur, Kubilay Karacan, Ömer Öğdem, Menderes Çevik ve Bekir Özcan, İl Genel Meclisi adaylarının ise Hasan Kurt, İbrahim Avcıl, Sami Uğur ve Ali Ülgen olduğunu bildirdi. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Sami Uğur Ak Parti Türkiye Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title