Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Karabük Belediye Başkan Mehmet Ceylan, İl Başkan Yardımcısı Suat Aksu, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Şahin ve çok sayıda partili ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Kayabaşı esnaflarını ziyaret etti.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Mehmet Ceylan, İl Başkan Yardımcısı Suat Aksu, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Şahin ve çok sayıda partili ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Kayabaşı esnaflarını ziyaret etti.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan; Kayabaşı Mahallesi'nde hiçbir şeyin görüldüğü gibi toz pembe olmadığını ve vatandaşların yıllardır mağdur halde olduğunu söyledi.

Kayabaşı bölgesi halkının çok dertli olduğunu ve bunu da açık yüreklilikle ifade ettiğini kaydeden Ceylan, "Şunu söylüyorlar yıllardır, Kayabaşı Köprüsü'nün ötesine doğru dürüst bir hizmet gelmediğini ifade ediyorlar. Kayabaşı'nın sorunlarına el atılmadığını belirtmekteler. Bu çerçevede de çok önemli konuları dile getirmekteler. Hiçte göründüğü gibi değil. Yani Kayabaşı'nda ortalık toz pembe değil. Yıllardır mağduriyetlerini ifade ediyorlar. Bakın buranın bir kasaba görünümünde olduğunu herkes biliyor. Yıllardır el atılmamış ve bir kasaba görünümünden öteye geçememiş durumda. İnşallah 30 Mart'ta ekibimizle birlikte Belediye Başkanlığı'na geldiğimizde Kayabaşı'nın bu mağduriyetini inşallah gidereceğiz. Kayabaşı halkına sözümüzdür. Yani küçücük yatırımlar bile maalesef buradan esirgenmiş. Köprü yenilenmesinden tutun da TOKİ taleplerine kadar birçok istek var. TOKİ Başkanını burada bir mahalle toplantımızda aramıştık. Onun da buraya bir sözü var. İnşallah dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik olarak TOKİ projesini bu bölgeden başlatacağız. Yıllardır bekledikleri yatırımları bir bir gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşümlere, vatandaşlarımızı mağdur etmeden başlayacağız" dedi.

Kayabaşı Mahallesi'ne bir asansör yapıldığını ve asansörde de sıkıntılar olduğunu belirten Ceylan açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Asansör,iki gün çalışıyor, bir gün yatıyor sık sık arıza oluyor deniliyor. Arıza olunca dik merdivenlerden vatandaşların, yaşlıların çıkması sıkıntı oluyor diyorlar. Asansör olmadan önce yan taraftaki merdivenlerin kapalı olduğunu ifade ediyorlar. Orada bir de kayma tehlikesinin olduğunu belirtiyorlar. Bunlar yapılmayacak şeyler değil.O merdivenleri de mutlaka tedbir alınarak mahalle halkının hizmetine sunulması gerekiyor. Buradan benim mahalle halkına sözüm var. İnşallah gelir gelmez bu merdivenleri de çalıştıracağız. Engin Sokak için bir köprü isteği söz konusu. Yani Bağ Essan Sanayi Sitesi'nden karşı tarafa Engin Sokağa çıkan bir köprü, bu yaya köprüsü veya taşıt köprüsü olabilir, onu dile getiriyorlar. İnşallah bunun üzerinden de azami gayreti göstereceğiz. Bu bölgemiz spor tesisleri bakımından oldukça zayıf bir bölgemiz. Doğru dürüst bir spor tesisi yok. Bakın geçen gün Karabük Mahallesi'nde bir bacımız geldi. Allah aşkına Başkan Bey sizden bir ricam var dedi. Ne olur buna yardımcı olun. Bende zannettim ki vatandaşımızda iş güç anlamında çocuğuna iş isteyecek. Ne olur bizim çocuklara bir top sahası yapıverin. Niye dedim sordum. Bugün çocuğu çok dövdüm. Yani çocuklar top oynayacak, yerleri yok. Bu olay Karabük Mahallesi'ndeki annenin feryadıdır. Diğer taraftan oyun parkları konusunda zayıflıklar var. Eski mevcuttaki parklar boyanmış bir şeyler yapılmış; ama bunlar yeterli değil. Göstermelik hizmetler bunlar. Allah'ın izniyle geldiğimizde Kayabaşı'nı kalkındıracağız. Yıllardır ihmal edilen Kayabaşı'nı kalkındıracağız. Burayı modern bir mahalle yapma adına sözümüz var. Yaylacık' da su deposunun olduğu yerde seyir terası talebi var. Sözler verilmiş, tutulmamış. İnşallah biz bu seyir terasını da Yaylacık' a hediye edeceğiz. Diğer taraftan kamu yatırımları açısında bakacak olursak, Aydınlıkevler'deki Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yeni bir kapalı spor salonu yapılıyor. Kayabaşı İlköğretim Okulu yenileniyor. 24 derslikli ilkokul ve ortaokulun ihalesi yapıldı. Hızlı bir şekilde müteahhit çalışmalarına başlıyor. İnşallah bir yıl içinde orası da hizmete girecek. O okulun altında çok amaçlı salonda var. Mahalle halkının düğünlerini, nişanlarını yapabilecekleri bir salonda Kayabaşı halkının hizmetine sunulacak. Özetle söylemem gerekirse Kayabaşı Köprüsü'nün ötesine yıllardır buraya hizmet gelmedi, İnşallah bizim dönemimizde Kayabaşı halkının yüzü gülecek. Bu mağduriyetler son bulacak. Buradan Kayabaşı halkına sesleniyorum. Sabrın sonu selamettir, inşallah 30 Mart'ta Karabük'ün yüzü güldüğü gibi Kayabaşı halkının da yüzü gülecek" - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Karadeniz Kayabaşı Ak Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title