Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Bozcaada Kaymakamı Mağ başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Bozcaada'da, Kaymakam Abdulgani Mağ başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'ndaki toplantıya, İlçe Kaymakamı Abdulgani Mağ, Belediye Başkanvekili Alaattin Salman, CHP Belediye Başkan adayı Hakan Can Yılmaz, AK Parti Belediye Başkan adayı Ali Balcı, MHP Belediye Başkan adayı Adnan İlter, siyasi partilerin ilçe başkanları, yöneticileri ile İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yaşar katıldı.

Kaymakam Mağ, Bozcaada'nın kültür seviyesi yüksek insanların yaşadığı bir ilçe olduğuna işaret ederek, "Seçimlerin şeffaf ve demokrasi kültürüne yakışır bir şekilde yapılacağına inanıyorum. Siyasi partilerimizin temsilcileriyle bir araya gelmemizdeki amaç da budur. Gerginlikten uzak, kimseyi rahatsız etmeden bir propaganda dönemi geçirileceğine inanıyorum" diye konuştu.

Bozcaada'nın diğer yerleşim birimlerinden farklı bir yapıya sahip olduğunu belirten Kaymakam Mağ, "31 Mart sabahı hep birlikte oturup çay içeceğiz. Küslüklere neden olacak, kalp kıracak söylemlerden uzak durmak gerekiyor. Bozcaada'da herkes birbirini tanıyor. Kazanan kaybedeni, kaybedenin kazananı kutlayacağı centilmence, vatana, millete, Bozcaada'ya faydalı bir seçim dönemi geçireceğimizi umuyorum" ifadesini kullandı.

Toplantının devamında Polis Merkezi Amiri Harun Özer tarafından siyasi parti temsilcilerine bilgilendirme yapıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Can Yılmaz Ali Balcı Ak Parti Bozcaada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title