Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karacan: "Biz devletimizin gücünü, yerel yönetim eliyle Eskişehir'e taşıyacağız"

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, "Biz devletimizin gücünü, yerel yönetim eliyle Eskişehir'e taşıyacağız" dedi.

Karacan, partisinin Çukurhisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Çukurhisar'ın, Eskişehir'e gelenleri karşılayan giriş kapısı olduğunu, bu nedenle bölgenin refahının yükselmesinin  kent için önem taşıdığını belirtti.

Çukurhisar bölgesinin Eskişehir'in aynası olana dek yorulmadan çalışacaklarını bildiren Karacan, "Eskişehir her konuda kendine güvenen bir kenttir. Tek merkeze sıkışmış bir kasaba düzeninin kente değer katmayacağı, evlatlarımızı geleceğe taşıyamayacağı açıktır. Biz devletimizin gücünü, yerel yönetim eliyle Eskişehir'e taşıyacağız. Şehrin hak ettiği gelişime ayak uydurabilmesi için hemşehrilerimizle birlikte çalışacağız" ifadesini kullandı.

Törene, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Orhan Soydaş ve vatandaşlar katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Harun Karacan Çukurhisar Eskişehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title