Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ercengiz: "Misafirlerimizi gururla ağırlayacağımız 5 yıldızlı 150 yatak kapasiteli Büyük Burdur Oteli ve yanında sergi salonu ile çok amaçlı 3 salon yapacağız"

CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, seçimleri kazanmaları durumunda misafirleri gururla ağırlayacakları 5 yıldızlı 150 yatak kapasiteli Büyük Burdur Oteli ve yanında sergi salonu ile çok amaçlı 3 salon yapacaklarını söyledi.

Ercengiz, CHP İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, "Mutlu birey, mutlu Burdur" anlayışıyla oluşturdukları projelerin, kentte yaşayanların bakış açısını değiştireceğini kaydetti. Bu projelerin Burdur'un "yeni bir çekim merkezi" olmasının önünü açacağını belirten Ercengiz, şöyle konuştu:

"Misafirlerimizi gururla ağırlayacağımız 5 yıldızlı 150 yatak kapasiteli Büyük Burdur Oteli ve yanında sergi salonu ile çok amaçlı 3 salon yapacağız. İş ve Kongre Merkezi inşa edeceğiz. Ticaret alanında inşa edilecek yeraltı otoparkı üzerinde konumlandırılan meydan, kentin mevcut dokusu içindeki ulaşım akslarını bağlayan bir geçiş mekanı olarak ele alınacak."

Ercengiz, Burdur'un ticari hayatında son yıllarda sıkıntılar yaşandığını, özellikle bedelli askerlik uygulamasının kentten kaldırılması ve üniversite yerleşkesinin kentin dışında olması gibi nedenlerle sorunlar yaşandığını öne sürdü. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Ali Orkun Ercengiz Burdur Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Murat Yılmazahmeterdogan@hotmail.com:

Bu mu büyük proje. Daha düne kadar Çatalpınar'ın özel proje alanı olmasına CHP'li meclis üyeleri karşı çıkıyordu. Şimdi kalkmışlar karşı çıktıkları yere kendileri proje yapıyorlar. örtki ölem...

1
1
yanıtYanıtla
Mehmet Savaşsavas_m@mynet.com:

Burdur'un tek ihtiyacı da Otel'di. Bravo CHP adayımız. Konaklama tesisimiz yetersiz!!!! 75 bin nüfuslu şehirde bi tane 4 yıldızlı bi tane 3 yıldızlı otel var. Belediyeye ait Serenler Oteli var. Özeren-2 v.s. bi sürü otel var. Ama CHP nin en büyükj projesi otel. Tebrikler. Başarılar...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title