Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Muratpaşa Belediye başkan adayı Cihan Bulut, esnaf temsilcileri ve şehrin ileri gelen esnafıyla bir araya geldi.

AK Parti Muratpaşa Belediye başkan adayı Cihan Bulut, esnaf temsilcileri ve şehrin ileri gelen esnafıyla bir araya geldi.

Antalya Esnaf Kredi Kooperatif binasında ev sahipliği yapan Kahveciler Federasyonu genel başkanı Murat Ağaoğlu, "biz her siyasi parti adayını dinleriz. Ancak Cihan Bulut'u diğerlerinden ayıran en büyük özellik onunda esnaflıktan gelerek büyük bir çalışma hayatına başlamasıdır. Biz bizim sıkıntılarımızı, dertlerimizi bilen birinin başkan olmasını canı gönülden diliyoruz" dedi.

Ağaoğlu'ndan sonra Cihan Bulut, "Babamın bir bakkal dükkanı vardı. Esnaflığın ne olduğunu çok iyi biliyorum. Elimde askı ile çok çay dağıttım. Bu yüzden başkanlık bize nasip olduğunda inanın her birinizin sorunlarını tek tek çözeceğim. Asla esnafa baskı ve zulüm uygulamayacağım. Eşit ve adaletli bir yönetim olacaktır. Ne geldiğim yeri unutabilirim ne de sizleri, masanın her iki tarafında oturmuş biri olarak meselelere uzak değilim" diye konuştu.

Cihan Bulut daha sonra Otobüsçüler Odası başkanı Ali Tüzün ve Servisçiler Odası başkanı Süleyman Şahin'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Otobüsçüler Odası başkanı Ali Tüzün, "Antalya'da ulaşım esnafı ne yazık ki bir önceki döneme göre para kazanamıyor. Her biri otobüslerini satışa çıkarmış ne yapacağını bilmiyor. Cihan Bulut gibi bizim derdimizden anlayacak esnaflıktan gelme bir işadamının Muratpaşa'dan aday olması son derece önemlidir. Bizim yanımızda olan herkesin bizde yanındayız. Cihan Bulut'un sorunları çözeceğine kesinlikle bir esnaf olarak inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Cihan Bulut, esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra Yeşilbahçe Kapalı Çarşamba Pazarı'nda pazarcı esnafı ziyaret ederek dertlerini dinledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Bulut Muratpaşa Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title