Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti'nin Sumbas seçim bürosu törenle açıldı.

AK Parti'nin Sumbas seçim bürosu törenle açıldı.

AK Parti Sumbas İlçe Başkanı Kürşat Davutluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, tek amaçlarının Sumbas'a hizmet etmek olduğunu söyledi.

Sumbas'ta sorunların çözümü konusunda el ele vererek gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Davutluoğlu, "Belediye başkan adayımız Zeki Demiroğlu ile Sumbas'ta güzel hizmet anlayışını getirebilmek için seçim büromuzu açtık. 30 Mart akşamı Allah bize nasip ederse seçim sandığından zaferle çıkacağız. Çalışmalarımız süresince herkesi bize destek vermeye davet ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Sumbas Belediye Başkan adayı Zeki Demiroğlu ise, açılışa katılanlara teşekkür ederek, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Sumbas'ı adına yakışır hale getireceklerini ifade eden Demiroğlu, şunları kaydetti:

"Bu topraklarda yaşayan bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet için belediye başkanlığı görevine talibim. Allah'ın izni, sizlerin desteği ile Sumbas'ımızı ismine yakışır hale getirmek için sizlerle beraber omuz omuza çalışacağız. Bunun için yanımda olduğunuzu biliyorum ve bana güvendiğiniz için sonsuz şükranlarımı sunuyorum." - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Sumbas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title