Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz: "Ordu genelinde toplam 52 proje açıklayacağız"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Ordu genelinde toplam 52 proje açıklayacağız" dedi.

Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesinde AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Ordu'nun vizyonu için 7 büyük proje hazırladıklarını ifade eden Yılmaz, bu projelerden ikisinin Ünye, ikisinin Fatsa, üç tanesinin ise Altınordu ilçelerinde hayata geçirileceğini belirtti.

Muhalefet partilerinin Ordu'nun büyükşehir olma süreci konusunda gösterdikleri tavrı eleştiren Yılmaz, "Muhalefet olarak siz, büyükşehir olunmasına karşısınız, beldelerin birleştirilmesine karşısınız ama bugün gelip 'Fatsalı hemşehrilerim Ordu'yu büyükşehir olarak en iyi ben yönetirim' diyorsunuz. Ünye'ye gidiyor 'Ordu'yu büyükşehir olarak en iyi ben yönetirim' diyorsunuz. Dolayısıyla Ordu'nun büyükşehir olma sürecini göremeyenlerin büyükşehir algısına nasıl güveneceklerini ben kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.

İki aylık bir seçim takvimi ve adaylık sürecinden sonra çalışmalara hız kazandırdıklarını vurgulayan Yılmaz, "Yüksek ilçelerimizin tamamını ikamet etmek suretiyle tek tek ziyaret ettik. Fatsa on yıldır hizmetlerini iktidarla koordinasyonlu bir halde sağlayan başarılı bir belediye başkanına sahip. İnşallah Hüseyin Anlayan'ın tecrübelerinden istifade edeceğimizi tüm Fatsalıara duyuruyorum. Ordu genelinde toplam 52 proje açıklayacağız. Yapacağımız projelerle Ordu ilinin kaderini değiştireceğiz" diye konuştu.

Yılmaz, açılışın ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Ordu Ak Parti Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title