Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özel: "İktidar partisine, 30 Mart'ta sarı kart, il genel seçimde de kırmızı kart göstereceğiz"

CHP Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, "İktidar partisine, 30 Mart'ta sarı kart, il genel seçimde de kırmızı kart göstereceğiz" dedi.

Partisinin Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici ile birlikte Saruhanlı'nın Tirkeş ve Kemiklidere köylerini ziyaret eden Özel, konuşmasında, Türkiye'yi çeşitli etnik gruplardan ve farklı inançlardan insanların birlikte kurduğunu belirtti.

AK Parti'nin, insan ayırdığını, ötekileştirdiğini ve hizmet götürmediğini iddia eden Özel, "İktidar partisine, 30 Mart'ta sarı kart, il genel seçimde de kırmızı kart göstereceğiz" görüşünü dile getirdi.

-Belediye meclis üyeliği adaylığı için ön seçim

CHP İl Başkanlığınca Şehzadeler ve Yunus Emre Belediyesi meclis üyeliği adaylığı için ön seçim yapıldı.

Yunus Emre'de 14, Şehzadeler'de 20 belediye meclis üyeliği adaylığı seçimi için her iki ilçeye 8'er sandık kuruldu.

CHP Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Uzun, gazetecilere açıklamasında, yerel yönetimlerdeki aday adaylarını adaylığa dönüştürme noktasında, eğilim yoklaması gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Partimizin tüm üyeleri, demokrasiyi tamamen içselleştirmiş, sandıktan çıkacak sonuca sahip çıkacak anlayışa sahip" dedi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Muharrem Ekici Özgür Özel Saruhanlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title